perjantai 8. heinäkuuta 2011

kone HELSINKI + Flormar

Tokmannille saapui uusia kynsilakoja!! Flormarilta. Tosin hintalapussa lukee koneHELSINKI- kynsilakat, myös lakkapulloissa on pieni kone helsinki-tarra. Ja hintaa näillä hurmaavilla uutuuksilla on huimat 1,99€ ! Ja pullossa on tavaraa 10ml.
Tällaiset tarttui matkaan (näin alkajaisiksi, pakko haalia lisää ;D ) Vasemmalta oikealle: Flormar Super neon colors N008, N002, Flormar 313,  Supershine miracle colors U26, U27, U29 ja U24.

Eli kaksi ensimmäistä ovat "neon"-lakkoja, kolmas on "normaali" (tämä musta yksilö ainakin on creme) ja loput nelja ovat jonkin sortin hile, hippu, shimmer tms- lakkoja :D Pahoittelen ettei tämä sanasto oikein ole hallus. Glitterlakkoja nuo kuitenkaan eivät ole.


 Värivalikoima on laaja, "mutalakoista" shimmerisiin neonlakkoihin, varmasti jokaiselle löytyy jotakin.
Nuo hippushimmermitkälie- lakat vaikuttavat melko läpikuultavilta, mutta N008 (neonpinkki) on peittävä jo yhdellä kerroksella :). Laittelen huomenna kuvia N008 pelkilteen ja U27:lla kuorrutettuna.



En voi sanoa muuta kuin "OOOOH!" Ihania! Ja edullisia!

6 kommenttia:

Ine kirjoitti...

Jes! Menisinköhän minäkin Tokmannille hamstraamaan... :D

Pulilakka kirjoitti...

Suosittelen kyllä suuresti kokeilemään näitä! Paljoa ei koyhdy vaikka ei jostain syystä miellyttäisikää koostumust tai joku muu!
Juuri tässä kuivattelen tuota violettia Supershine miracle colors U26, ja tämä on mahtava!

Emmi kirjoitti...

Tuli sellanen olo että PAKKO SAADA!:D Pakko mennä heti maanantaina Tokmannille.:D En vaan vielä tiedä missä on lähin, mutta kovasti oon menossa.:D

Pulilakka kirjoitti...

Varma en ole, mutta luulisin näitä löytyvän muistakin saman konsernin puljuista, mitä niitä nyt on, Vapaavalinnat, Robinhoodit, Tarjoustalot, Maximakasiinit,ym ym... :)

Tike kirjoitti...

Kiitos edellisestä vastauksesta. Pitääki yrittää tuolla nordean kortilla. Paypalissa kun ei tuo nordean kortti toimi niin en oo kyllä muihinkaan sitä yrittäny tyrkyttää. Kävin kans tänään ja eilen hamstraamas näitä lakkoja. :D Tykkään. Osa noista kimaltavista on kyllä vähä läpikuultavia, mutta toimii varmasti esim. jonkun koristuksen pohjana tai sitten ihan vaikka tumman lakan päällä. :)

Pulilakka kirjoitti...

Toivottavasti saat laatat tilattua :)