keskiviikko 20. heinäkuuta 2011

Eka kerta.

Meikkileikkejä- blogissa oli viime torstaina kynsilakkakirppis, ja kerrankin minua onnisti! Yleensähän hoksaan kaikki kirppikset melko myöhään ja lähes aina kaikki haluamani on jo varattu. Mutta tällä kertaa olinkin nopein, ja sain napattua Color clubin Wink, wink, Twinklen ja Covered in diamondsin :)
Ja tänään postipoika oli tuonut ostokseni.




Ensimmäisenä kokeiluun pääsi Wink, wink, Twinkle. Hyvä koostumus, helppo levittää ja kahdella kerroksella peittävä. Väri on kaunis, ja glitterit mielenkiintoisia. Luinkin jo ennen lakan ostoa että glitter ei pahemmin kimmellä, vaan tavallaan "uppoaa" lakkaan. Kuvissa kimmeltää enemmän kuin kynnellä.

Tykkään. Tämän perusteella jäi hyvä maku Color clubin lakoista, tuskin maltan odottaa että pääsen testaamaan Covered in diamondsia ;)

4 kommenttia:

Daniela kirjoitti...

Minäkin ostin samalta kynsikirpparilta China Glazen Mummy May I? ja maanantaina hän postitti sen niin toivottavasti tulisi jo huomenna tuo lakka! :)

Aivan ihana tuo Color clubin kynsilakka :)

Emmi kirjoitti...

Tosi kaunis lakka, sopii myös ilman minkäänlaisia koristuksiakin.:)

Iisa kirjoitti...

Myös mun Covered in Diamonds oli erään blogikirppiksen löytöjä, ja olen niiiiin tyytyväinen! Onnea onnistuneesta ostoksesta siis ;>

Pulilakka kirjoitti...

Niinhän se on että toisen "roska" on toisen aarre, ihania nuo blogikirppikset :) Ja kirppikset ylipäätään!