keskiviikko 15. kesäkuuta 2011

Voi ei!

Pikkusormen kynsi katkesi, byhyy :´(  Ja nimettömän kynsi repsottaa. Molemmat siis vasurissa.
Nyyh... Töissä se oli ihan vallan huomaamatta päässyt napsahtamaan...
Lakkana H&M Miss stone heart, päällä kerros Lumene Natura code sävyssä 22, Classy.

Ja tämäkin vielä....huoooh, Teepussi-patentilla kasassa.. toivottavasti saisin sen avulla edes millin kasvateltua, niin ei tekisi kiepää.

Mutta kaiken kaikkiaan ole todella yllättynyt, miten hyvin kynnet ovat kestäneet reilun viikon hyllytys-hommia, ei totisestikaan mitään herkkua kynsille ja käsien iholle... Ja eilen oli vielä puuhommaa, pari tuntia heittelin klapeja vajaan.

Onneksi on hyvät kynsigeenit :) Kasvavat nopeasti, ovat hyvän muotoiset ja vahvat ja joustavat luonnostaan. Olen toooodella laiska kynsien/käsien hoitaja. Rasvan kanssa tulee lotrattua useampi kerta päivässä, kun käsien iho on niin kuiva, mutta siihen se sitten jääkin. Käytän halvimpia mahdollisia pahviviiloja, kynsinauhaöljyä muistan laittaa ehkä kerran viikossa, enkä ole oikein panostanut aluslakan hankintaankaan. Tällä hetkellä aluslakan virkaa toimittavat random kirkkaat lakat. Kynsilakan poistoaineena on Lidlin asetoniton.

3 kommenttia:

(todellaupea)Layrä kirjoitti...

Voi eiii :D Noi sun kynnet tosiaan oli/on hienon muotoiset ja pitkät.
Kiroan kyllä omia kynsigeenejäni, nykyään ne ovat kovat, mutta kasvaa ehkä millin kahdessa kuussa.. Eli käytännössä elän koko ajan jotain kynttä kasvattaen muiden pituiseksi :D

Pulilakka kirjoitti...

Vähän kyllä nyt kieltämättä kirpasee kun joutuu kaikki napsimaan melkoisen lyhyeksi :(
Mutta on siinä positiivistakin, mahtuu koko kynnen kuviot kokonaan, yhdellä leimaamisella ;D

Emmi kirjoitti...

Mul lohkeilee kynnet tosi helpolla, ikinä en varsinaisesti pitkiä kynsiä saa ku napsahtaa poikki tietyssä pituudessa. Ennen tein niin et jos joku katkes niin lyhensin kaikki, mutta nykyään lyhennän vain sen katkenneen kynnen.:D Huijaan vähän itseeni, mutta en usko et muut huomaa yhtä lyhyempää kynttä pidempien joukossa? Teepussimenetelmä muuten toimii yllättävän hyvin.:D Itekki muutaman kerran siihen turvautunut jos on lohjennut ihan ihoon asti.:S