torstai 2. kesäkuuta 2011

Arkistojen kätköistä

Edelleen kynsissä edellisen postauksen lakat, en ole ennättänyt lakkailemaan, ja tuo manikyyri on pysynyt moitteettomana, joten ei ole tarvinnut edes poistaa lakkoja. Huomenna on pakko ryhdistäytyä ja saada jotain uutta aikaiseksi..

Tähän väliin julkaisenkin sitten jotain vanhoja lakkauksia. Kuvat ovat ajalta ennen blogia, ja "harjoittelu"-lakkauksia ;) joten pahoittelut kynsinauhojen töhryistä ja kosahtaneista leimailuista :D

Jotenkin melkoisen karut noin pitkissä kynsissä :p  Peukussa ja etusormessa varsin söpöt kyllä. Keltainen lakka taitaa olla Evelinen, vaaleanpunainen taitaa olla frankkeni.

Ei ihan ole kuvio riittänyt koko kynnelle :D "Huomaamattomasti" sitten sitä yritetty jatkaa.. Violetti Nail Design, hopea Avonin, en muista sävyn nimeä (enkä jaksa lähteä tarkastamaan)

Näissä Evelinen liilaa hololakkaa, leimailut mustalla Nail Designilla Konad m77-laatalta.

Ystävänpäivä-kynnet. Marjapuuron värinen hololakka Evelinen, Leimailut punaisella ja valkoisella ND:llä Konad m59-laatalta. Pienet sydänstrassit huuto.netista ja suuri sydänstrassi Tiimarista.

Piparikynnet. Ruskea on Lumenen Syyskanervat, leimailut Konad m77 valkoisella ND:llä. Matattu Rimmelin mattalakalla.

Pinkki lakka Ruby Kisses neonpinkki (kerrostettu jonkun random-pinkin päälle) leimailut Konad m57 mustalla ND:llä. Kärkien glitteri Huuto.netistä.

Ei kommentteja: