torstai 19. toukokuuta 2011

Uutukaiset!

Uudet Bundle Monster- laatat sapuivat eilen! Mahtavaa :) Tilasin ne maanantaina 9.5, eli 1,5 viikkoa toimistus Honolulusta Suomeen. Hintaa postikuluineen tuli 21,99 dollaria, eli 15,46€, ei paha ollenkaan.

Söpöiseen Bundle Monster- pussiin pakattu. Viimeksi ei ollut tuollaista pussia, pelkkä kuplamuovi. Nytten oli toki kuplamuovikin :)

Toinen uudistus, taakse on tullut tuo tarra, joten laatat ei ole enään niin teräviä kuin ne vanhat.

Laatoista viisi on vallan kärkien leimailuun.

Ja loput kaksikymmentä onkin sitten suurimmaksi osin koko kynnen kuvioilla varustettuja. Eli jos ei koko kynnen kuviot sytytä niin ei kannata tätä uutta settiä tilata. On noissa toki yksittäisiäkin kuvioita, mutta joka laatassa taisi olla vähintään kaksi koko kynnen kuviota.

Onneksi tässä uudessa setissä koko kynnen kuviot ovat suurempia kun edeltäjissään, joten varmasti tulee käytettyä.

5 kommenttia:

Emmi kirjoitti...

Tämän luettua kävin klikkaamassa itelle kans noi laatat ja samalla myös kynsitarroja! Ihanaa, paljon koko kynnen kuvioita ja isompina ku ne aiemmat! Kiitti tästä.:D En olis muuten huomannut et ne uudet laatat on tullut jo myyntiin.:)

Pulilakka kirjoitti...

Kiva että tästä postauksesta oli hyötyä :)
Tänään testailin ekaa laattaa, siitä kuvia huomenna. Mutta hyvin toimi tämä ekana kokeiluun päässyt kuva.

Sanna kirjoitti...

Mihinköhän minun laatat ovat jääneet. :( 2.5 ne ovat lähetetty ja 6.5 ovat lähteneet Jamaicalta.. O.o Ja sen jälkeen ei ole USPS:n seurannassa mitään merkintää eikä Suomen Postinkaan seuranta löydä pakettia. Ensimmäinen BM-laattasetti mulle tuli alle parissa viikossa. :l Hieman huolestuttaa jo.

Pulilakka kirjoitti...

Oi voi, toivottavasti eivät ole vallan kadonneet! Mulla tuo seuranta ei ole kummankaan tilauksen kohdalla toiminut, nämä uudemmat tulivat tosiaan 1,5 vikkossa ja edellisissä meni muistaakseni parisen viikkoa..

Pidän peukut pystyssä että saat omasi turvallisesti kotiin, mahdollisimman pian :)

Tike kirjoitti...

Heippa! Eksyin sun blogiin kun googlettelin noita bundlemonstereja. Löysin tätä kautta tuon kyseisen firman ja mietinkin että käyköhän tuolla vain luottokortti vai onko niillä muita maksutapoja? Itellä kaikki yritykset ostaa noita monstereita on kaatunu siihen kun en omista luottokorttia. :/
Ois kiva jos vastaisit mun blogin puolelle niin ei jää vastaus huomaamatta. Kiitos!!

http://thulianinwonderland.blogspot.com