keskiviikko 18. toukokuuta 2011

Ei sittenkään niin kamala.

Kokeilussa ekaa kertaa China glazen Jetstream. Ostin tämänkin pari kuukautta (?) sitten kauppakeskus Elon Kicksin lopuunmyynnistä, hintaan 2,5€. Pullosta jo näkee että lakka on lirua, joten en odottanutkaan tältä peittävyyttä, niinpä lähdin ranskista väkertämään.


Tässä vaiheessa vihasin tätä manikyyriä. Lakka sai käteni näytämään jotenkin likaisen kellertäviltä, ja muutenkin kaikki tuntuisi olevan vinksallaan. Mutta koska kello oli jo yli kymmenen ja Nukkumasa huuteli, en jaksanut aloittaa alusta.


Mutta leimailujen jälkeen kynnet rupesikin miellyttää silmää :) Leimailut fauxnad-laatalta vailkoisella Nail Designilla,kuten myös ranskiskärjet,  kuorrutettu Eveline partycolours- glitterlakalla, pikakuivattajana Sally Hansen Maximum growth quick dry top coat.
Tässä kuva vielä luonnonvalossa, parissa ylemmässä keittiön loisteputkivalaistus.

Tällä kertaa siis manikyyri, joka ei ole ollenkaan tyypillinen valinta itselleni, mutta josta sittenkin tykkään hurjasti.



6 kommenttia:

Vauhtimamma kirjoitti...

Ihan huikaisevan upeat! Mistä tämmöstä fauxnad laattaa saa :) ? Alko meinaa himottamaan napsutella semmoinen.

Pulilakka kirjoitti...

Kiitoksia :) Ite olen kaikki fauxnad-laattani huuto.netistä hankkinut, kannattaa sieltä katsella :)

Pumpuli kirjoitti...

Siis aivan upeat! T

ässä näkee nyt parhaimmillaan sen eron, mitä leimailuilla voi saada aikaan. Ilman koristeluja kynnet ovat jopa rumat, mutta kun lisäsit niihin nuo valkoiset leimaukset niin niistä tuli aivan mielettömän hienot. Todella kauniit!

Pulilakka kirjoitti...

Kiitos kiitos :)

Itsekkin yllätyin, kuinka paljon leimailut ilmettä muuttivat. Ensin ajattelin kyllä leimata jonkin koko kynnen kuvion "piilottamaan" ruman lakan, mutta ajattelin että kun nyt kerran jo persiilleen meni niin kokeillaan jotain vähemmän tyypillistä ratkaisua :D Ja toimihan se.

Pulilakka kirjoitti...

Vauhtimamma, bongasin tuon yhden kukkakuvion myös Konad m25-laatasta. Eli tuo missä on nuo kolme pienempää kukkaa, jotka olen kärkiin leimannut :)

Vauhtimamma kirjoitti...

Näin hyvin mä tunnen omat konadini :DD . No ehkä syy on siinä, että mulla ei oo tätä määrää kuvia ollut vasta kuin muutama kuukausi. Kiitos vinkistä!