sunnuntai 25. syyskuuta 2011

Violetti

Taas on valitettavan pitkä tauko ollut postailussa :( Mutta jotenkin tuntuu ettei ole mitään ideoita, eikä edes aikaa tai energiaa kynsien laiton suhteen.
Tämä postaus tosin on roikkunut luonnoksissa jo hetken, mutta hiiri sanoo sopimustaan irti ja on ollut melkoisen mielenkiintoista puuhaa yrittää saada tekstiä aikaiseksi hiiren eläessä täysin omaa elämää...

 Kynsillä NailDesignin violetti lakka. Lakka oli yllätyksekseni erittäin helppo levittää. Odotin huonompaa levittyvyyttä, sillä lakka on paksun oloista ja olenkin käyttänyt tätä ja muita Nail Designejani vain leimailuun, todettuani mustan ja valkoisen huonosti levittyviksi.

Lakka on täysin peittävä yhdellä kerroksella. Väri on ihana, tuollainen "perus" violetti.

Pari ylempää kuvaa ilman salamaa keittiön loisteputkivalossa kuvattu, alempi salamalla.

4 kommenttia:

Kukkakynnet kirjoitti...

Ihanan värinen! :) Mistä tuollasii lakkoi saa? Maksaako paljon? :)

Pulilakka kirjoitti...

Omani huusin aikoinaan Huuto.netistä 6kpl settinä Sanna Taralta, nykyäänhän hänellä on nettipuotikin, http://www.sannataranailart.fi josta saa, settejä tosin en löytänyt. Yksittäisten lakkojen hinnat näkyy pyörivän siinä 5,5-6,5€ paikkeilla. Settinä maksoi muistaakseni 18€.

h3nna kirjoitti...

Itsekkin olen kokenyt nuo lakat yllättävän hyviksi, peittää joka yhdellä kerroksella ja levittyvät hyvin. Ainoa miinus lakoissa on haju, mielestäni ne tuoksuvat todella pahalle :/

http://kultakehys.blogspot.com/

Pulilakka kirjoitti...

Juu, haju on aika järkky, tulee joku talomaali mieleen :x