lauantai 9. huhtikuuta 2011

Päivitetty säilytysjärjestelmä

Noniin, vihdoinkin sain hankittua fiksumman säilytyspaikan kynsihärpättimilleni :) Ja kyseessähän on jo ehkä jopa jonkin asteiseen kulttimaineeseen noussut Ikean Helmeri.

Itse päädyin tähän ihanaan punaiseen vaihtoehtoon, ja ristin sen Helmeriinaksi, koska tuo on ihan tytön näköinen ;D
En jaksanut rueta mitenkään sen kummemmin lavastamaan mitään kuvaustaustaa, joten taustalla tönöttää tiskikone ja pesukone sekä keittion kaapit..

Vilkaistaan nyt sisällekkin.
Ensimmäisessä laatikossa kaikki välineet (koristeet, leimailu vehkeet, siveltimet) sekä alus- ja päälyslakat, vanut ja kynsilakanpoistoaine.

Seuraavassa vihreät, siniset ja turkoosit lakat, sekä Nail Designin lakat.

Kolmannessa laatikossa kaikki pinkit, oranssit ja punaiset lakat.

Neljännessä laatikossa valkoiset, nudet ja keltaiset lakat.

Viidennessä laatikossa glitterlakat sekä harmaat ja hopeiset.

Viimeisessä laatikossa "varastot" ja muuta sälää.

Lakkoja (väri) omistan omien laskujeni mukaan tasan 150! Viimeksi kun laskin tulos oli 110, eli  40 uutta lakkaa parissa kuukaudessa o_O Noh, suurin osa on onneksi ollut euron- parin ostoja :)

Ohops, meinasi vallan unohtua tuo laatikko tossa Helmeriinan päällä, siellä on Lidlistä ostamani akryylivärit, 12€ kustansi tuo setti jossa 26 tuubia maalia, 4 sivellinta, pari lyijykynää, teroitin ja sekoitusastia. Ei paha :)

2 kommenttia:

Sanna kirjoitti...

Miten nuo laaitkot aukeaa/sulkeutuu? Pitääkö rynkyttää vai liukuuko kepoisasti? Eli pitääkö nykiä sen verran kovaa, että lakkapullot kaatuilee jne? :D

Toi ois niin kätevä, mutta mua vammattaa tuon toimistomainen ja kliininen ulkonäkö, sekä tuo laatikoiden avautumismekanismi arveluttaa.

Haluaisin nuo akryylimaalit myös!

Pulilakka kirjoitti...

Yllättävän kevyesti liukuu auki ja kiinni, eikä pullot kaatuile :)