perjantai 25. maaliskuuta 2011

Josko sitten minäkin...

...kokeilisin tätä blogin pitämistä.  Saas nähdä kuinka tämä rupeaa sujumaan, en totisestikkaan ole mikään tekniikan ihmelapsi.

Tässä vaiheessa olisi varmasti hyvä hieman kertoa jotakin itsestään. Olen 25-vuotias akka länsi-suomen läänistä. Kynsiin ja lakkailuun olen hurahtanut ihan tosissani puolisen vuotta sitten, aiemmin lakkailu into on ollut hyvikin satunnaista.
Kuten jo blogin nimestäkin voinee jotain päätellä, käytän pääasiassa ns. pulilakkoja, eli markettilakkoja. Olen todennut ne varsin toimiviksi, toki merkkien välillä on huimia eroja, mutta yhteenkään täysin käyttökelvottomaan lakkaan en ole törmännyt. Toiset lakat vain vaativat hieman enemmän kärsivällisyyttä ja työstämistä kuin toiset ;)

Lähes aina myös koristelen kynnet, pääsääntöisesti leimaamalla. Ensimmäiset Konadini ostin joulun alla, sen jälkeen ei ole tainnut kertaakan olla "kuvatonta" manikyyriä.
Aitoja Konad laattoja omistan vain muutaman, suurin osa laatoistani on Bundle Monsterin, ja  fauxnad- laattoja.

Mutta tällä erää lätinät sikseen ja kuvat puhukoot puolestaan :) Pahoittelen sotkuisia kynsinauhoja :/
 Puudelit. Koko kynnellä Lumene Quick & Chic 10: Eternity, Ikuinen huuma, leimaukset Nail Design mustalla lakalla Bundle Monster (BM) -laatoista 09 (timantit) ja 04 (puudelit). "Timanntikynnessä" Eveline Party colours 181- glitterlakka.
 Koko kynnellä Nail Design (ND) violetti lakka, jonka päällä pari kerrosta Clarins 230, leimaukset ND mustalla lakalla Konad m57- laatasta.
Maybelline Mini colorama 88 Peach cocktail, leimaukset ND mustalla fauxnad- laatasta.

1 kommentti:

Sonne kirjoitti...

Oi, mukavaa saada uusia kynsiblogeja blogosfääriin! ;) Terv. Toinen länsisuomalainen kynsibloggaaja. ;D